Тиждень зі спеціальних предметів для учнів, які навчаються за професією «Кухар, кондитер», закінчився 05.02.2021 переглядом відеофільму «Молекулярна кухня», учні ознайомилися з сучасною методикою у приготуванні страв, яка відкриває нові можливості для кухарів та кондитерів. Також цього дня були нагороджені переможці конкурсів.
У рамках тижня 05 лютого викладачі Яцько І.В. та Горбенко Л.Г. провели відкриті уроки.
Яцько Ірина Вікторівна провела відкритий урок з предмета «Устаткування підприємств харчування» на тему: «Фаршемішалка. Призначення, будова, правила безпечної експлуатації», який мав за мету вивчити будову, правила експлуатації фаршемішалок, розвинути пізнавальний інтерес до механічного устаткування, уміння працювати в колективі. Здобувачі освіти продемонстрували свої теоретичні знання, у робочих зошитах виконали вправи «Розминка», «Найди відповідність», «Атака на учня» та переглянули відеофільми.
Горбенко Людмила Григорівна провела відкритий урок з предмета «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» на тему: «Технологія приготування та відпуск страв з яєць: яйця варені, яєчня (різновиди приготування). Здобувачі освіти групи 37 у рольовій грі були учасниками кулінарного шоу «Мастер Шеф». Вони, демонструючи заздалегідь приготовлені страви, розповідали технологію їхнього приготування. Також учні виконали вправи «Колесо фортуни» та «Цифровий диктант», переглянули відеофільми.
Проведений тиждень викликав у наших вихованців справжнє захоплення та зацікавленість професією, про що свідчили їхня активність і теплі усмішки на обличчях.