Майстер виробничого навчання Полтавського професійного ліцею Шевцов Іван Миколайович залучив ученицю групи 37 Канюс Таїсію до участі в онлайн-конкурсі «Багата кутя – на радість життя», який був організований Кафедрою технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі.
20 січня 2021 року в онлайн-режимі відбулося святкове підведення підсумків конкурсу, який розпочався із вітального слова директора навчально-наукового інституту харчових технологій, готельно-ресторанного та туристиного бізнесу – д.т.н., проф. Скрипника Вячеслава Олександровича та завідувачки кафедрою, д.т.н., проф. Хомич Галини Панасівни, які подякували конкурсантам за активну позицію, високий рівень продемонстрованих робіт та креативність.
Конкурс проходив у ІІІ етапи. Під час І етапу учасники демонстрували свої знання з технології приготування куті та стародавніх традицій святкування Святвечора. У ІІ етапі конкурсанти демонстрували свій кулінарний талант у приготуванні Багатої куті та створювали фотозвіти, які були оцінені журі, до складу якого входили: бренд-шеф ресторану «Vivat-Провінція» Павло А.С.; методист навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Полтавській області Дмитренко Т.В.; доц., к.вет.н., Бородай А.Б.; ст. викл., к.т.н. Гередчук А.М. У ІІІ етапі відбулося онлайн-голосування на визначення кращих фоторобіт учасників.
У конкурсі взяли участь 55 учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти Полтави та Полтавської області, серед яких Канюс Таїсія посіла І місце.
Вітаємо з перемогою нашу ученицю Канюс Таїсію та її наставника – майстра виробничого навчання Шевцова Івана Миколайовича!