ТИЖДЕНЬ ЗІ СПЕЦІАЛЬНИХ ПРЕДМЕТІВ ІЗ ПРОФЕСІЇ “МАЙСТЕР РЕСТОРАННОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ” | ПОНЕДІЛОК

Шановні учні! Сьогодні ми пропонуємо Вам  відеоподорож  до ресторану «Sauvage» у Києві.
Заклад розташований в елітному триповерховому особняку в центрі столиці. Інтер’єр виконаний в стилі розкішного альпійського шале –   меблі Ralph Lauren, стіни декоровані фресками зі старовинними мисливськими сюжетами, справжніми трофеями, опудалами тварин, цінними шедеврами мистецтва, колекційним посудом і книгами. Заклад має чотири окремі рівні, один з яких  –  підземний. Ресторан розрахований на 200 осіб.
Меню «Sauvage»  –  це поєднання страв сучасної і класичної французької кухні в авторському виконанні шеф-кухаря: супи, холодні і гарячі закуски, м’ясні і рибні страви, різноманітні салати. Для гостей ресторану в спеціальній вітрині представлені ексклюзивні цукерки ручної роботи, мармелад і торти. Тут можна зробити попереднє замовлення на виготовлення десерту від шеф-кондитера.
Також в  меню є дієтичні, вегетаріанські страви та блюда з елементами молекулярної кухні. Ексклюзивні і раритетні напої, багату винну карту ресторану, доставляють з кращих льохів світу. У вихідні проходять сімейні бранчі з розважальною програмою для дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.