Перемога в Х-му конкурсі плакатів, коміксів та саморобок на екологічну тематику для учнів 1-х-11-х класів

Уже десять років поспіль Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (кафедра хімічної техніки та промислової екології за підтримки наукового студентського товариства «ЕКОЛОГІЧНИЙ КЛУБ «Я – ЕКОЛЮДИНА»), проводить конкурс робіт на екологічну тематику.

Цього року на конкурс було надано 2418 робіт: 235 у номінації «Комікс», 1404 у номінації «Плакат» та 779 у номінації «Саморобка».

Учні з різних куточків України ділилися своїм баченням екологічних проблем та шляхів їх вирішення. Особливо гостро постало питання наслідків війни. Проте діти не забувають і про проблеми забруднення навколишнього середовища побутовими відходами та викидами різних джерел, про важливість збереження першоцвітів та біорізноманіття. У коміксах, саморобках та плакатах висвітлено й багато інших, не менш актуальних тем.

У номінації «Плакат» учень групи 27 Кривошея Богдан посів почесне І місце, а учениця групи 27 Терещенко Анна – ІІ місце. Керувала роботами учнів викладач Шаповал Олена Олексіївна.

Вітаємо Богдана, Анну та викладача Шаповал О.О. з перемогою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.