Розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху

   6 травня 2019 року у Полтавському професійному ліцеї розпочався Тиждень безпеки дорожнього руху, ініційований Міністерством освіти і науки України в рамках Плану заходів Кабінету Міністрів України щодо реалізації Стратегії підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року.
   На загальноліцейній лінійці заступник директора з навчальної роботи Щерба Л.М. оголосила про початок Тижня. Інженер з охорони праці Гуржій Л.О. ознайомила учнів з головними тезами української декларації «За безпеку дорожнього руху». Викладач Замула М.В. повідомив про заходи, що будуть відбуватися впродовж Тижня, зокрема: проведення Єдиного уроку «Безпека на дорозі – безпека життя», інструктування учнів з Правил дорожнього руху, перегляд презентації «10 стратегій забезпечення безпеки дорожнього руху для дітей», відеоматеріалів «Як пішоходу вберегтися від ДТП» та «5 порад, що можуть врятувати життя».
  Представник Головного управління патрульної поліції в Полтавській області Аліна Кондратенко довела присутнім, що лише за минулий рік в Україні сталося більше 150 тисяч ДТП, в яких загинуло близько 3,5 тисяч українців, а 31 тисяча були травмовані. Тому для попередження випадків травматизму на дорогах потрібна особиста відповідальність кожного учасника дорожнього руху, ретельне вивчення та безумовне виконання ними Правил дорожнього руху. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.