Онлайн-засідання методичної комісії з професій «Майстер ресторанного обслуговування, кухар», «Кухар, кондитер», «Оператор комп’ютерного набору, контролер-касир»

24.11.2020 відбулося онлайн-засідання методичної комісії з професій  «Майстер ресторанного обслуговування, кухар», «Кухар, кондитер», «Оператор комп’ютерного набору, контролер-касир».
На засіданні обговорювалися такі питання:
  1. «Інтерактивні методи навчання на уроках виробничого навчання» (виступ майстра виробничого навчання Ємченко Т.М.).
  2. Використання сучасних ефективних засобів навчання при підготовці учнів за професією «Кухар, кондитер» (виступ майстра виробничого навчання Щербини Ю.Л.).
  3. Підведення підсумків тижня з професії: «Оператор комп’ютерного набора, контролер-касир» (виступ майстер виробничого навчання Вигівської Н.С.).
  4. Звіт майстра виробничого навчання Лисенко С.В. про роботу над індивідуальною методичною проблемою.
  5. Інформація про онлайн-засідання творчої групи НМЦ ПТО у Полтавській області щодо створення електронного контенту навчальних матеріалів з професії «Кухар» (виступ голови методичної комісії Олексієнко Л.В.).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються дані ваших коментарів.