Участь у VІ Всеукраїнському інтернет-конкурсі „УЧИТЕЛЬ РОКУ” за версією науково-популярного природничого журналу „КОЛОСОК”

Викладачі Полтавського професійного ліцею Гайтан Людмила Василівна та Шаповал Олена Олексіївна взяли участь у VІ Всеукраїнському інтернет-конкурсі „Учитель року” за версією науково-популярного природничого журналу „Колосок”.
Гайтан Л.В. виступала у категорії Науковий керівник” з учнівською науковою роботою дослідницького характеру на тему “Знання з фізики – ключ, що спрощує життя”. Мета роботи: привернути увагу молодого покоління до вивчення фізики; показати, що знання допомагають не тільки під час навчання, а й у повсякденному житті; за допомогою фізичних лайфхаків допомогти людям зекономити час та зробити життя цікавішим.
Людмила Василівна одержала диплом лауреата конкурсу та сертифікат за роботу з інформаційними джерелами й виконання творчого завдання.
Шаповал Олена Олексіївна за розв’язування тестових завдань одержала диплом лауреата й звання „Учитель-ерудит”, а за написання наукової статті „Найдивовижніші тварини” – звання „Учитель-популяризатор”.
Вітаємо наших талановитих викладачів з результативною участю у конкурсі!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.