ЄДИНИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УРОК З БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

21 травня в Полтавському професійному ліцеї відбувся Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху в рамках проєкту «Безпечна країна» за участю начальника відділу зв’язків із громадськістю УПП в Полтавській області ДПП Марини Зінюхи та старшого інспектора відділу зв’язків із громадськістю УПП в Полтавській області ДПП Аліни Кондратенко.
Правоохоронці розповіли учням про актуальні проблеми травматизму та смертності на українських дорогах, пошуки їх подолання, детально зупинились на обов’язкових для пішоходів, пасажирів та водіїв умовах дотримання правил безпеки на дорогах, наголосили на штрафних санкціях щодо порушників Правил.
Учні груп 17, 24, 27 переглянули презентацію «Безпечна країна», відеоматеріали «Безпека в автомобілі», «Особливості безпеки пішоходів», «Будь помітним у темряві» та взяли активну участь у обговоренні основних правил безпечної поведінки на дорогах, підвищенні відповідальності всіх учасників дорожнього руху й вихованні дорожньої культури серед учнівської молоді. 
Під час заходу серед здобувачів освіти були розповсюджені інформаційні буклети «Я – пішохід, я – пасажир», створені учнями групи 24 під керівництвом майстра виробничого навчання Балюк Ю.М. та тематичні картки з Правил дорожнього руху, які виготовили учні групи 17 разом із майстрами виробничого навчання Ємченко Т.М. й Олексієнко Л.В.
Захід відбувся з дотриманням карантинних вимог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.