Гуртожиток

У гуртожитку ліцею створено належні умови, які забезпечують життєдіяльність учнів. На початок навчального року було поселено в гуртожиток 161 вихованець, з ними працюють 3 вихователі. У гуртожитку для учнів обладнані кімнати для приготування їжі, душ, кімната гігієни. Для навчання є дві кімнати самопідготовки.

При гуртожитку проводяться заняття ансамблю бандуристів, гуртка з декоративно-ужиткового мистецтва «Барви природи» (спільно з Полтавським обласним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді), гуртка з різьблення по дереву «Фантазія дерева» (спільно з Полтавським обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді). Також обладнаний зал для занять загальнофізичною підготовкою. Для проведення культурно-масових виховних заходів, перегляду телепередач  є актова зала на першому поверсі та три кімнати відпочинку із встановленими телевізорами та DVD-програвачем, підведене кабельне телебачення та Інтернет.

У гуртожитку проведені культурно-масові виховні заходи: година інформування до Дня української писемності і мови «Краса і сила українського слова», народознавче свято до Дня української писемності і мови «Прекрасне свято і душа у мові рідній возз’єднались», краєзнавче дослідження із циклу «Скарбниця талантів землі Полтавської» – «Дорога до Місяця бере початок у Полтаві. Юрій Кондратюк»; дні іменинника, екскурсії по визначних місцях міста, в музеї та на базове підприємство, літературно-музична композиція «Як тебе не любити, рідне місто моє», вечір-розвага «Якщо вдома не сидиться, завітай на вечорниці», година доброти «Не будь байдужим» (до Міжнародного дня людей похилого віку), тренінг «Я обираю життя», круглий стіл «Професія, що здолала час, – будівельник», години спілкування «Будьмо ввічливими», «Кохання – найсуворіший екзамен у житті», спортивно-розважальна програма «Турнір справжніх лицарів», конкурсна програма «Міс гуртожитку», прес-конференція «Мій край – моя історія жива», вікторина «Ми гордимось Полтавським краєм, і нам ця гордість до лиця» тощо.          

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.