Цікавий відкритий виховний захід

   Керівники групи 25 Карунна Наталія Сергіївна, Балюк Юлія Миколаївна, Щербина Юлія Леонідівна провели відкритий виховний захід «Веселий ярмарок українських традиційних страв».
   Учні ознайомили присутніх з проектами творчих груп: «Хліб – усьому голова», «Смачний борщ», «Каша – мати наша», «Варенички непогані, варенички у сметані»; говорили про розмаїття страв, на які багате традиційне українське застілля; переглянули відеофільми «Українська кухня – одна з найкращих у світі» та «Добра традиція»; відгадували загадки; читали вірші та розповідали притчі на кулінарну тематику. Дуже сподобалася учням та гостям сценка із п’єси «Сватання на Гончарівці» у виконанні Дудника Дениса та Терещенко Катерини, гумореска Степана Руданського «Варенікі, варенікі» у виконання Калінчук Анастасії, Крисько Анастасії, Горбатка Ярослава, пісні у виконанні Стародубцевої Анастасії, Крисько Анастасії, Фесенко Валерії, Лось Олександри та майстра виробничого навчання Балюк Ю.М. 
   З особливим піднесенням усі учні разом заспівали пісню «А мій милий вареничків хоче» і почастували присутніх власноруч приготовленими варениками.
Керівники групи бажали всім смачного, закликали шанувати українську кухню і берегти наші славні звичаї і традиції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.