Атестація педпрацівників

У Полтавському професійному ліцеї на підсумковому засіданні атестаційної комісії пройшли атестацію педпрацівники Вигівська Н.С., Волкова О.Г., Коваленко І.А., Косенцева Н.М., Кошмай С.А., Кучлачко О.О., Лисенко С.В., Петтер С.Є., Щерба Л.М.

Результати атестації педагогічних працівників:

№ з\п Прізвище, ініціали педпрацівника, який пройшов атестацію Рішення атестаційної комісії
1. Вигівська Н.С. Атестувати майстра виробничого навчання Вигівську Н.С. позачергово на відповідність займаній посаді та встановлення 11 тарифного розряду.
2. Волкова О.Г. Атестувати викладача Волкову О.Г. на відповідність займаній посаді та порушити клопотання перед Департаментом освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації про відповідність раніше присвоєним їй кваліфікаційній категорії «Спеціаліст вищої категорії» та педагогічному званню «Старший викладач».
3. Коваленко І.А. Атестувати викладача Коваленка І.А. на відповідність займаній посаді та порушити клопотання перед Департаментом освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації про присвоєння йому кваліфікаційної категорії «Спеціаліст вищої категорії».
4. Косенцева Н.М. Атестувати майстра виробничого навчання Косенцеву Н.М. позачергово на відповідність займаній посаді та встановлення 11 тарифного розряду.
5. Кошмай С.А. Атестувати викладача Кошмая С.А. на відповідність займаній посаді та порушити клопотання перед Департаментом освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації про відповідність раніше присвоєним йому кваліфікаційній категорії «Спеціаліст вищої категорії» та педагогічному званню «Старший викладач».
6. Кулачко О.О. Атестувати викладача Кулачко О.О. позачергово на відповідність займаній посаді та присвоєння кваліфікаційної категорії «Спеціаліст першої категорії».
7. Лисенко С.В. Атестувати майстра виробничого навчання Лисенко С.В. позачергово на відповідність займаній посаді та встановлення 11 тарифного розряду.
8. Петтер С.Є. Атестувати вихователя Петтер С.Є. позачергово на відповідність займаній посаді та присвоєння кваліфікаційної категорії «Спеціаліст першої категорії».
9. Щерба Л.М. Атестувати викладача Щербу Л.М. на відповідність займаній посаді та порушити клопотання перед Департаментом освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації про відповідність раніше присвоєним їй кваліфікаційній категорії «Спеціаліст вищої категорії» та педагогічному званню «Старший викладач».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.